Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha146g242kcal27.7g0g14.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g19g61kcal1.7g9.9g1.1g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 73g47kcal2.3g3.5g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g751kcal68g27g40.4g3.4g
Valittu annoskoko256g376kcal34g13.5g20.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna128g188kcal17g6.8g10.1g0.9g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110