Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1459g2421kcal277.2g0g145.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g190g607kcal17.1g98.6g11.4g17.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 729g468kcal23.3g35.2g25.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 182g260kcal22.8g0.5g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g7512kcal680.8g268.6g403g34.4g
Valittu annoskoko2560g3756kcal340.4g134.3g201.5g17.2g
Annoskoko puolitettuna1280g1878kcal170.2g67.2g100.8g8.6g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110