Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g817g1390kcal163.5g0g81.7g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka584g204kcal16.3g27.4g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g3188kcal359.6g54.8g175g0g
Valittu annoskoko2569g1594kcal179.8g27.4g87.5g0g
Annoskoko puolitettuna1285g797kcal89.9g13.7g43.8g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690