Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g98g79kcal18.7g0g1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g56g197kcal1.1g1.7g20.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl48g176kcal13.9g0g13.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g1286kcal69.6g6.8g108.6g0g
Valittu annoskoko259g643kcal34.8g3.4g54.3g0g
Annoskoko puolitettuna129g321kcal17.4g1.7g27.2g0g
Arvot/100g100g249kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213