Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1714g362kcal20.6g58.3g3.4g36g
Hirvenjauheliha oma saalis571g640kcal125.7g0g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g2603kcal297.6g143g94g83.4g
Valittu annoskoko2592g1302kcal148.8g71.5g47g41.7g
Annoskoko puolitettuna1296g651kcal74.4g35.8g23.5g20.9g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407