Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g208g667kcal12.7g95.9g25g0g
Jauheliha porsaan 12%1459g3092kcal262.6g0g175g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g731g585kcal19g29.2g43.9g0g
Kananmuna, keitetty 194g276kcal24.2g0.6g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g9241kcal637g251.4g527.6g0g
Valittu annoskoko2592g4621kcal318.5g125.7g263.8g0g
Annoskoko puolitettuna1296g2310kcal159.3g62.9g131.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590