Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi3.9g14kcal0.5g2.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g71kcal5g6.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko26g36kcal2.5g3.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.3g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g137kcal9.6g12.7g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519