Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g7.2g7.6kcal0.6g1g0.1g0.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g34kcal1.4g4.2g1g2g
Valittu annoskoko26g17kcal0.7g2.1g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.4g1.1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g64kcal2.7g8g1.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167