Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.5g12kcal0.5g2g0.2g0.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl8.8g31kcal1.2g5.6g0.3g0.5g
Juusto Oltermanni 17%4.4g10kcal1.3g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g127kcal6.6g16.4g4.2g1.8g
Valittu annoskoko27g64kcal3.3g8.2g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g32kcal1.7g4.1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g237kcal12.3g30.6g7.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374