J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 21g7.6kcal0g1.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4g15kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g46kcal0g10.8g0g0.8g
Valittu annoskoko27g23kcal0g5.4g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0g2.7g0g0.2g
Arvot/100g100g86kcal0g20.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403