Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g6552kcal683g78.2g368.4g27.2g
Valittu annoskoko2620g3276kcal341.5g39.1g184.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna1310g1638kcal170.8g19.6g92.1g6.8g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176