Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 772g214kcal9.2g31.4g1.5g16.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g386g367kcal77.2g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1287g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 28g86kcal2.7g3.8g6.7g0.5g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Voi 26g187kcal0.3g0.1g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g1778kcal182.2g83g64.2g37.8g
Valittu annoskoko2628g889kcal91.1g41.5g32.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna1314g444kcal45.6g20.8g16.1g9.5g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834