Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 188g51kcal1.9g7.9g0.6g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g38g146kcal10.9g0.6g11.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana526g651kcal27.2g19.2g50g7.2g
Valittu annoskoko263g325kcal13.6g9.6g25g3.6g
Annoskoko puolitettuna132g163kcal6.8g4.8g12.5g1.8g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542