Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g72g76kcal5.8g10.1g1.4g7.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g116g41kcal1.2g7.9g0.6g1.6g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g333kcal15.8g43.2g10.6g20.4g
Valittu annoskoko264g167kcal7.9g21.6g5.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna132g83kcal4g10.8g2.7g5.1g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167