Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g3.2g17kcal0.3g1.1g1.3g0.3g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g10g27kcal0.2g0.4g2.7g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g122kcal1.8g4.4g10.6g0.8g
Valittu annoskoko27g61kcal0.9g2.2g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal0.5g1.1g2.7g0.2g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146