Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 20g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.9g15kcal1.1g0.1g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g68kcal2.8g2g5.4g0.8g
Valittu annoskoko27g34kcal1.4g1g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.7g0.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542