Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maapähkinä 3.5g20kcal0.9g0.5g1.5g0.6g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g75kcal2.2g4.2g5.2g2g
Valittu annoskoko28g37kcal1.1g2.1g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal0.6g1.1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g136kcal4g7.6g9.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474