Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1255g1656kcal164.3g3.8g104.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g743g3015kcal0g742.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g209g732kcal27.2g142.2g5g0g
Perunajauhot,rainbow425g1378kcal0.4g344.5g0.4g6g
Leivontamargariini Euroshopper51g363kcal0.5g0.5g40.4g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g14352kcal386.6g2480.8g299.8g12.2g
Valittu annoskoko2700g7176kcal193.3g1240.4g149.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna1350g3588kcal96.7g620.2g75g3.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746