Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g400g1400kcal20g280g24g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g400g560kcal22g76g18g0g
Vispikerma Flora 20%400g880kcal12g20g80g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mansikka 1400g651kcal7g117.6g2.8g26.6g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka100g38kcal1g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g7221kcal124g1046g249.6g53.2g
Valittu annoskoko2720g3611kcal62g523g124.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna1360g1805kcal31g261.5g62.4g13.3g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397