Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl36g122kcal5g20.2g2.4g4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl90g315kcal12.6g57.6g2.8g5g
Juusto Oltermanni 17%45g98kcal13.5g0g7.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen90g30kcal3g4.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g81kcal0g0g9g0g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1307kcal68.6g167.8g43.6g18g
Valittu annoskoko275g654kcal34.3g83.9g21.8g9g
Annoskoko puolitettuna137g327kcal17.2g42g10.9g4.5g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g7.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374