Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka63g22kcal1.7g2.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g341kcal38.4g5.8g18.6g0g
Valittu annoskoko275g171kcal19.2g2.9g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna138g85kcal9.6g1.5g4.7g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690