Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit44g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g77g46kcal1.1g10g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki44g113kcal5.3g2.5g9.2g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g361kcal13.8g29.2g20.8g3.6g
Valittu annoskoko277g181kcal6.9g14.6g10.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna139g90kcal3.5g7.3g5.2g0.9g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468