Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g73g240kcal11.7g45.2g1.5g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g746kcal44.2g90.4g23.4g8.8g
Valittu annoskoko278g373kcal22.1g45.2g11.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna139g187kcal11.1g22.6g5.9g2.2g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141