Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3g0g1.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g2.1g6.6kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8g5.1kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g82kcal7.4g3g4.4g0.4g
Valittu annoskoko28g41kcal3.7g1.5g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.9g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.2g5.3g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110