Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 14g42kcal3.2g0g3.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g9g5.2kcal0.2g0.6g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g103kcal7g1.6g7.6g0g
Valittu annoskoko28g51kcal3.5g0.8g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal1.8g0.4g1.9g0g
Arvot/100g100g182kcal12.4g2.8g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071