Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.3kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.8g0.4kcal0g0g0g0.8g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g3.2g11kcal0.3g2g0.1g0.4g
Auringonkukansiemen 2.1g13kcal0.5g0.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g57kcal2.2g5.4g2.8g3.2g
Valittu annoskoko28g29kcal1.1g2.7g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal0.6g1.4g0.7g0.8g
Arvot/100g100g101kcal3.9g9.5g4.9g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502