Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Philadelphia Light tuorejuusto3.5g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g43kcal2.6g1.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko28g22kcal1.3g0.8g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.7g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.8g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484