Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g11g8.8kcal2.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g6.2g22kcal0.1g0.2g2.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl5.3g20kcal1.5g0g1.5g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g143kcal7.6g0.8g12g0g
Valittu annoskoko29g71kcal3.8g0.4g6g0g
Annoskoko puolitettuna14g36kcal1.9g0.2g3g0g
Arvot/100g100g250kcal13.3g1.4g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213