Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima39g146kcal11.2g0g11.2g0g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)77g200kcal7.5g37g2.5g4.7g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)102g103kcal20.3g2.7g1g0.4g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)28g48kcal1.9g0.9g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1011kcal82.4g84.4g38g11.6g
Valittu annoskoko280g506kcal41.2g42.2g19g5.8g
Annoskoko puolitettuna140g253kcal20.6g21.1g9.5g2.9g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959