Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 2000g548kcal20g84g6g38g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g400g1560kcal116g6g120g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5611g6936kcal288g204g532g76g
Valittu annoskoko2806g3468kcal144g102g266g38g
Annoskoko puolitettuna1403g1734kcal72g51g133g19g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542