Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 2002g549kcal20g84.1g6g38g
Kuohukerma,valio,2dl400g1361kcal8g12g140.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g400g1561kcal116.1g6g120.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g6942kcal288.2g204.2g532.4g76g
Valittu annoskoko2808g3471kcal144.1g102.1g266.2g38g
Annoskoko puolitettuna1404g1736kcal72.1g51.1g133.1g19g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542