Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%700g841kcal20.3g31.5g70g0g
Philadelphia Light tuorejuusto350g665kcal27.3g11.9g56g0g
Parsakaali brokkoli 1751g614kcal80.9g34.1g5.3g43.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g30kcal1.4g5.6g0.1g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g4299kcal259.8g166.2g262.8g87.6g
Valittu annoskoko2828g2150kcal129.9g83.1g131.4g43.8g
Annoskoko puolitettuna1414g1075kcal65g41.6g65.7g21.9g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484