Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g109g88kcal20.8g0g1.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g63g219kcal1.2g1.9g22.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl53g196kcal15.4g0g14.9g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g63g213kcal1.2g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g1428kcal77.2g7.6g120.8g0g
Valittu annoskoko288g714kcal38.6g3.8g60.4g0g
Annoskoko puolitettuna144g357kcal19.3g1.9g30.2g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213