Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g232g741kcal14.1g106.5g27.8g0g
Jauheliha porsaan 12%1621g3436kcal291.7g0g194.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g812g650kcal21.1g32.5g48.7g0g
Kananmuna, keitetty 215g307kcal26.9g0.6g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g10268kcal707.6g279.2g586.2g0g
Valittu annoskoko2880g5134kcal353.8g139.6g293.1g0g
Annoskoko puolitettuna1440g2567kcal176.9g69.8g146.6g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590