Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g2.3g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g115kcal8.8g0.4g8.6g0g
Valittu annoskoko29g57kcal4.4g0.2g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal2.2g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g197kcal15.1g0.7g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039