Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g8.1g8.5kcal0.6g1.1g0.2g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g38kcal1.6g4.8g1.4g2.2g
Valittu annoskoko30g19kcal0.8g2.4g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.4g1.2g0.4g0.6g
Arvot/100g100g63kcal2.7g8.1g2.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167