Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä18g67kcal1.1g5.6g4.5g0.2g
Valio maustettu rahka, vanilja7.3g12kcal0.5g1.2g0.5g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g4.4g6.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g170kcal3.2g16.8g10g0.4g
Valittu annoskoko30g85kcal1.6g8.4g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g43kcal0.8g4.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g286kcal5.4g28.2g16.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640