Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g7.8g26kcal1.2g4.8g0.2g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g80kcal4.6g9.6g2.6g1g
Valittu annoskoko30g40kcal2.3g4.8g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.2g2.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g134kcal7.7g16.1g4.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141