Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha102g170kcal19.4g0g10.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 22g50kcal3.5g0.1g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi44g158kcal5.3g32.9g0.5g1.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g793kcal57.6g73.6g29.4g6.2g
Valittu annoskoko291g396kcal28.8g36.8g14.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna146g198kcal14.4g18.4g7.4g1.6g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519