Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria88g202kcal16.7g0g14.9g0g
Rainbow perunasipulisekoitus91g59kcal1.5g13.6g0.1g1.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g55g23kcal0.8g4.4g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%55g47kcal0.5g2.5g3.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g663kcal39.2g41.8g38g2.6g
Valittu annoskoko291g332kcal19.6g20.9g19g1.3g
Annoskoko puolitettuna146g166kcal9.8g10.5g9.5g0.7g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625