Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1928g407kcal23.1g65.5g3.9g40.5g
Hirvenjauheliha oma saalis643g720kcal141.4g0g19.3g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Voi 36g261kcal0.4g0.1g29.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g2928kcal334.4g160.8g106g93.8g
Valittu annoskoko2916g1464kcal167.2g80.4g53g46.9g
Annoskoko puolitettuna1458g732kcal83.6g40.2g26.5g23.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407