Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 858g238kcal10.2g34.8g1.7g18g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g429g408kcal85.8g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1430g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 32g96kcal3g4.2g7.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Voi 29g208kcal0.3g0.1g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g1975kcal202.4g92g71.4g41.8g
Valittu annoskoko2920g988kcal101.2g46g35.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1460g494kcal50.6g23g17.9g10.5g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834