Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl384g1306kcal53.8g215g25.7g42.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl960g3360kcal134.4g614.4g29.8g52.8g
Juusto Oltermanni 17%480g1042kcal144g0g81.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen960g317kcal31.7g47g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g96g864kcal0g0g96g0g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g13945kcal732.8g1789g466.2g190.4g
Valittu annoskoko2928g6972kcal366.4g894.5g233.1g95.2g
Annoskoko puolitettuna1464g3486kcal183.2g447.3g116.6g47.6g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374