Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g934g1588kcal186.8g0g93.4g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka667g234kcal18.7g31.4g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g3643kcal411g62.8g200.2g0g
Valittu annoskoko2936g1822kcal205.5g31.4g100.1g0g
Annoskoko puolitettuna1468g911kcal102.8g15.7g50.1g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690