Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 596g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Kikherne (Gogreen), annos 100g806g846kcal64.5g112.8g16.1g80.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1297g454kcal13g88.2g6.5g18.2g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g3734kcal175.6g483.4g121.2g228g
Valittu annoskoko2954g1867kcal87.8g241.7g60.6g114g
Annoskoko puolitettuna1477g933kcal43.9g120.9g30.3g57g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167