Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti 104g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana596g107kcal2.4g11.2g4.6g4g
Valittu annoskoko298g54kcal1.2g5.6g2.3g2g
Annoskoko puolitettuna149g27kcal0.6g2.8g1.2g1g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781