Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima4.1g16kcal1.2g0g1.2g0g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)8.3g22kcal0.8g4g0.3g0.5g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)11g11kcal2.2g0.3g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)3g5.1kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g109kcal8.8g9.2g4.2g1.2g
Valittu annoskoko30g54kcal4.4g4.6g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2.2g2.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g180kcal14.6g15.3g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959