Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton14g15kcal3.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)14g3.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g42kcal6.6g2.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko30g21kcal3.3g1.3g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal1.7g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g69kcal11g4.3g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315210