Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g16g31kcal3.1g0g2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä2g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g1.2g1.9kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g95kcal7g3.2g5.8g0g
Valittu annoskoko30g48kcal3.5g1.6g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal1.8g0.8g1.5g0g
Arvot/100g100g157kcal11.5g5.3g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555