Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.8g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g45kcal0.8g5.4g2g0.2g
Valittu annoskoko30g23kcal0.4g2.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal1.3g8.9g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268024